ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ УСЛУГИТЕ НА КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА?

Нерядко, подмамени от наглед лесното звучене на услугите “кърти, чисти, извозва”, някои клиенти решават да си спестят заплащането на професионалисти, разчитайки, че сами или с помощта на познати ще успеят да изкъртят стария фаянс в банята си или пък да пробият отвор за разширяване на прозорците в дома си.

В случай че те или близките им разполагат с необходимата за къртене техника, в това няма нищо лошо.CLICK TO TWEET

Но повечето пъти в такива случаи се оказва, че не само инструментите са недостатъчни, но и че, на пръв поглед неособено сложната работа по къртене си има своите тънкости – тънкости, които наистина заслужават своите цени.

Откъдето и да се погледне, къртенето е трудна и тежка дейност. Освен физически дискомфорт, изразяващ се в умора, изтощение и мазоли по ръцете, то може да бъде последвано и от финансова загуба. И тази загуба съвсем не е свързана с цените, заплащани на фирми за професионалното извършване на услугата. Напротив – това би било печалба. Защото често пъти любителските опити за къртене при подмяна на определени плочки завършват със засягане на съседни такива, което налага не просто подмяна на определен участък, а води до необходимост от смяна на цялостния облик на кухнята или банята. Опитите да се кърти бетонна стена пък могат да увредят конструкцията на сградата и да доведат до разходи, в пъти по-големи от тези, които биха се дали като цени за заплащане на услуги от професионална фирма за къртене, почистване и извозване на строителните отпадъци.

Допълнителното чистене и извозване е другия голям плюс на професионалната услуга по къртене. Защото отпадните строителни материали трябва да бъдат събрани и извозени до определени за целта депа. Фирмите, предлагащи услугата “кърти, чисти, извозва” притежават не само необходимите за къртене инструменти и разчитат на опитни специалисти, но и разполагат със специални, предназначени за строителни материали, чували.

От моят Блог – http://amazingbulgaria.net/%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%B8-%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s